miercuri, 25 iunie 2008

Mattafix - Living Darfur Video

Miercuri nu e mai prejos decat martzi...

Cassie....Ventura.

Faimoasa cantareatza R&B, in special pentru singel-ul "Me & U".

Frumoasa fata, buze carnoase, etc...nice piece of woman.
























































un calculator ciudat

Designed by Won-Seok Lee.


There is no need for a monitor with this computer, instead you can beam your omni-directional projector at any space you'd like to view it on. The keyboard was inspired by Kubrick's Hal computer in the film 2001: A space odyssey. The project can also project mood lighting on any surface when the computer is not in use.










marți, 24 iunie 2008

Irak - Mosul - US troops

Incepe cu poze, dar apoi continua numai cu secvente filamte, exact la subiect...adica IED.

Sa ne fereasca cine tre'sa ne fereasca de asa ceva.

Militari din cadrul unei Companii de PM.


Armata britanică a fost contaminată de virusul frică

       "Peste 10.000 de soldaţi britanici nu sunt apţi pentru a lupta pe fronturile din Irak sau Afganistan, potrivit datelor Ministerului Apărării din Marea Britanie, relatează Sunday Telegraph.

        Mai mulţi ofiţeri de rang înalt şi-au exprimat temerile că presiunea de a suplimenta trupele din zonele de luptă în mod constant, în ultimii peste cinci ani, începe să se răsfrângă asupra armatei. Unul din zece soldaţi este în prezent catalogat drept inapt pentru operaţiuni, un număr mult mai mare faţă de oricare altă perioadă, începând din 2003, odată cu debutul războiului din Irak.Ministerul Apărării recunoaşte faptul că 8.500 de soldaţi dintre cei 59.000 de militari care alcătuiesc unităţile de detaşament operaţionale, precum diviziile pentru tancuri, artilerie şi infanterie, sunt catalogaţi drept inapţi de a servi pe front. În privinţa celorlalţi militari din totalul de 101.800 care alcătuiesc Armata, peste 10.000 sunt inapţi.
Potrivit unui document secret obţinut anul acesta de The Daily Telegraph, a existat o suspiciune crescută în rândul Armatei, potrivit căreia unii soldaţi “se îmbolnăvesc” pentru a evita să servească pe front, în zonele de conflict."

       Deeeci asa care va sa zica .... ma intreb eu oare, cat va dura pana va aparea fenomenul de "imbolnavire" si la noi in armata, pentru a evita misiunile in zone fierbinti? Inca de pe acum aud pe unii, si SGV-ei si Sof-i care abia asteapta sa se intoarca din misiune ca sa isi dea demisia. 
       Noroc cu marirea asta de diurna, ca altfel...era jale, nu erau motivati de loc, pentru ca sa fim serioasi, un numar foarte mic de militari pleaca in teatru pentru experienta sau cariera. Ofcourse ca aceste lucruri conteaza mult pentru un ofiter sau subofiter, si atarna ceva la dosar....dar daca nu ar fi banu', multi ar zice ca dosaru lor poate sa stea bine mersi si fara experiente de genul...
       Depinde pe ce functie mergi...cat de mult iesi din baza si cat de rotund te dai ca: "AM FOST IN MISIUNE...CE E ACOLO FRATE!!!!" si poate nici nu ai vazut ce e inafara gardului bazei... Astea sunt alte lucruri de discutat. Alt subiect. Cu multi predicati.
       Take care motha'fuckers

Coldplay Viva La Vida

Live at MTV Music Awards.

Oameni care s-au nascut sa faca muzica, sa compuna, sa incante urechea omului, si care nu stiu ce e aia plyback.

Frumusetzea de martzi, MEGAN FOX


MEGAN FOX
Este cea mai sexy femeie in 2008, conform FHM. A jucat in TRANSFORMERS, dupa cum o sa o recunoasteti in pozele de mai jos (cei care au vazut filmul).
Acum este in filmari, pentru TRANSFORMERS 2.

Este o gagica frumusica foc. faptul ca este cam tzatz-less, nu o impiedica sa fie sexy si fermecatoare...chiar apetisanta.

Ideea e ca tipa a inceput de pe la 13 ani cu modelingul...deci era pe treaba de mica. Bravo ei.
U GO GIRL!!!



























luni, 23 iunie 2008

Incredibil

E incredibil cata forta au oamenii astia. Cata munca o fi depus pentru numai 6 minute de spectacol. Cei care au avut de-a face cu vreun sport in viata lor sigur stiu ca asa ceva nu se poate face cu una cu doua.

Respect si admiratie pentru ei.
Super tare...cata forta, talent si exercitiu...



PS: nu sunt gay.

Arta ciudata



Este vorba despre o prezentare de "moda". O colaborare intre una Lucy McRae si unu' Bart Hess. Cei doi sunt perceputi de catre lumea modei ca fiind "hartuitori instictuali ai modei, arhitecturii si a corpului uman".

Nu pot sa zic ca sunt foarte incantat de cei doi, da' e o alta perceptie a lumii, si consider ca e bine sa fim "open minded" atata timp cat nu ne afecteaza prea mult...

Aveti si un clip mai jos.