joi, 3 iulie 2008

SEX

Un arab suna la aeroport: - Name? - Abdul al-Rhazib. - Sex? - Three to five times a week. - No, no… I mean male or female? - Male, female, sometimes camel. - Holy cow! - Yes, cow, sheep, animals in general. - But isn’t that hostile? - Horse style, doggy style, any style! - Oh dear! - No, no! Deer run too fast !

marți, 1 iulie 2008

Motoriste...futuriste


Designed by Enzyme.

Engin off standards and sculptural Icare foreshadows the future of the two-wheeler statutory and high-end. Honda Engine 6 cylinder flat, 1800 cm3.

Mi-a placut tare mult modelu'asta, chiar daca nu cred ca apuc sa vad asa ceva pe strazi. E fain.









BASHII LA MAXIM!!!!!

Wiley - Bow E3

Bianca Holland ...de martzi


Fata are 25 de ani, si este din Puerto Rico. E o prea frumoasa...si chiar daca pozele sunt aranjate putzin, ca sa iasa bine, sa nu se vada riduri si lasaturi, hai sa ne bucuram de una dintre cele mai mari minuni ale lumii noastre: FEMEIA.






 









 










 











Fata are 25 de ani, si este din Puerto Rico. E o prea frumoasa...si chiar daca pozele sunt aranjate putzin, ca sa iasa bine, sa nu se vada riduri si lasaturi, hai sa ne bucuram de una dintre cele mai mari minuni ale lumii noastre: FEMEIA.







 












 

luni, 30 iunie 2008

Suplimente vs steroizi

                 Imi mai zic unii si altii (pentru ca merg la sala de forta si incerc sa am grija de je, am si nsite rezultate mai mult sau mai putzin vizibile): 
                "Iei ceva, nu?"
                 Je - Da.
                 "Pfff, normaaaaal...dopatule, nu mai lua ca nu's bune. Au efecte secundare."
                 Je - Ce efcte secundare sa aiba? Stii ce iau?
                 "Stiu eu ca au!"

                 Gentelmen....sa va povestesc cum sta treaba. Nu ma dopez. A lua steroizi = a te dopa. Eu iau suplimente nutritive. E o mica MARE diferenta. Singurul efect secundar ar fi ca eu sa nu mai fac sport si sa ma ingras, ceea ce se intampla si daca nu faceam sport de loc si respectiv, nu luam "prafuri", pentru ca eu sunt mezomorf (http://www.doctor.info.ro/html/tipuri_somatice.html) si o activitate statica duce la depunerea tesutului adipos. Acest lucru s-a si intamplat dealtfel, dupa operatia de hernie, cand am fost nevoit sa iau o pauza de 5 luni. Am dezvoltat un colac de grasime in jurul mijlocului, foarte elegant, NU.
                  Sa revenim. Incep cu definitii.
                1.  Ministerul Sanatatii defineste suplimentele nutritive ca fiind preparate conditionate sub forma de tablete, capsule, drajeuri, pulberi sau lichide, care au in compozitia lor nutrienti (macro- si micronutrienti) sau alte substante comestibile, care sunt consumate in cantitati definite, in mod suplimentar fata de aportul alimentar obisnuit.
                2. Intr-un context atletic sau culturist, steroid se refera de cele mai multe ori la steroid anabolizant. Steroizii sunt o problema care se intalneste foarte des in special la tineri, care din dorinta de a avea o musculatura perfecta, recurg la astfel de steroizi anabolizanti.
Steroizii sunt folositi pentru obtinerea de performante sportive intr-un timp foarte scurt si pentru marirea rezistentei la efort fizic indelungat.

               
  Consumul sau detinerea de steroizi in SUA este considerata o infractiune, dar la noi in Romanica poti sa cumperi steroizi si de la o farmacie care vrea sa isi faca vanzare, sau de la baieti care fac rost, la negru.

                 Dupa cum vedeti, suplimentele nutritive sunt OK, steroizii nu sunt OK. Ca sa vedeti si ce efecte secundare pot avea steroizii dati si voi un search pe google. Credeti ca eu nu am studiat un pic problema inainte sa iau "prafuri"? Pentru ce sa iau steroizi? La ce imi trebuie sa fiu imens? Eu am un standard la mine in creier, pe care vreau sa il ating si atat. Nu vreau sa fiu gigant si sa ma misc in reluare.
                Una peste alta, eu cred ca e mai bine daca puneti mana si mergeti la sala, sau faceti un sport care o fi el, nu va mai mirati de altii si incercati sa va gasiti voua scuze si alora care fac ceva sa le gasiti hibe.
                'till next time.....









Girl of the week


Brittany Dailey ....watch out boys!!!