luni, 12 ianuarie 2009

Human again..

      Ignoranta...nu stiu cine a inventat igmoranta,  dar e unul dintre cele mai puternice sentimente care poate sa te afecteze sufleteste. Sufelt...ce cuvant...nu e nimic palpabil, vizibil, dar e real.
      Ce faci in cazul in care esti tratat cu ignoranta de persoana de la care te astepti mai putin? Te intristezi...ce sa faci? Incerci sa gasesti raspunsuri, sa iti dai seama de ce se intampla asta. Dai filmul inapoi, incerci sa gasesti gresala care ai facut-o, de ce esti tratat cu ceea ce raneste cel mai mult un suflet ... "ignoranta". De fapt inconstient, stii care e raspunsul la intrebarea "De ce?" dar nu vrei sa il accepti, incerci sa gasesti alt raspuns plauzibil, incerci sa imbunatatesti situatia prin diferite fapte sau vorbe, sau chiar ambele.
      Adevarul e ca pur si simplu nu te (mai) incadrezi in anumite standarde, tipare, pretinse de sursa ignorantei. Acest lucru e destul de greu de acceptat de catre majoritatea oamenilor, deoarece nu vrei sa fii refuzat ci vrei sa refuzi. Vrei sa ai de unde alege, lucru care te face sa te simti bine sufleteste. Uneori, e dureros si cand trebuie sa refuzi tu...important e sa ai taria de caracter sa o faci. Ignoranta binenteles, e unul dintre motivele pentru care se ajunge la refuz, respingere, despartire. 
     Ignoranta...apare cand nu te astepti si e foarte posibil ca sursa ei sa fie o alta persoana care a fost ignorata... E un cerc vicios, de care nu scapi. Un cerc vicios al sentimentelor, hrana sufletului.  Trairi care te fac sa te simti ca traiesti, ca renasti, ca se rupe ceva in tine. Toate astea alimenteaza sufletul, toate astea sunt combustibil pentru suflet...singura diferenta e ca ignoranta e cel mai prost tip de combustibil de pe piata, si care te face sa te simti parasit si trist, pe cand alte sentimete despre care nu vorbesc acum, itzi dau aripi si iti alimenteaza sufletul cu cel mai bun (si rar) tip de combustibil existent in lume... 
      Cam atat...take care people si binenteles FUCK OFF "prietenilor" mei, nu ii ignor nici pe ei.