joi, 19 iunie 2008

Nesimtzire crasa la romani

      Fitzi atentzi acilea...În articolul anterior vorbeam despre faptul ca există şi oameni "spălaţi pe faţă" în lumea asta de cacao...eeee acum va dau un exemplu despre exact opusul acestei expresii.

       Azi am aflat despre faptul că un drapel al româniei a fost furat. Se fură multe lucruri la noi în tzara, nu e nici un bai, da' baiu' cel mare e ca drapelu' asta s-a furat de la mormantul eroului, Sublocotenent post-mortem Ionel Gheorghita Dragusanu, decedat in 2006 in Afghanistan si inmormantat in cimitirul din localitatea Murfatlar. (Vreau sa transmit toate urarile mele de bine familiei acestuia si multa sanatate. RESPECT pentru tot ceea ce a fost si a reprezentat Dragusanu, un om deosebit in cel mai adevarat sens al cuvantului.)
       Ashadar, ca sa vedetzi nivelul de nesimtzire al romanului ordinar shi infect, care traieshte in aceasta tzara mirifica. Din concluzia cuiva, la care subscriu si eu, cel mai probabil e ca cineva sa fi "luat" steagul cu ocazia meciului Romania - Olanda. S-a ajuns la concluzia asta, care este cea mai plauzibila, deoarece steagul a fost pus la mormantul lui cu cateva zile inainte de meci, si dupa ziua cu meciul, cineva mergand pana la mormant, unitatea nostra urmand a desfasura o ceremonie acolo a descoperit lipsa steagului.
        Suporteru' nenorocit, originar din categoria porcine, ce s-a gandit el? Ia sa fac eu rost de un steag moca, ca asha e la noi tot ce e moca si de furat e cel mai bun shi cel mai apreciat. Shi de unde a facut porcinu ordinar rost de steag? De la cimitir!
       
  Ce sa stie el ce e ala respect shi bun simtz, nimik...nesimtzire crasa, atat cunoashte romanul originar din porcul ordinar.
         Sa va fie rushine, ca voi ducetzi tzara de rapa, ashtia care nu au nici macar un an de acasa, de unde sa le ceri shapte...

Related Posts by Categories



Widget by Hoctro | Jack Book

Niciun comentariu: